Όλα τα προϊόντα της GRUNDFOS κατασκευάζονται με βάσει της καλύτερες πρώτες ύλες και τους αυστηρότερους κανονισμούς. Αυτό όμως δεν αποτελεί το μοναδικό κριτήριο για την αγορά των προϊόντων GRUNDFOS. Ένα άλλο επίσης σημαντικό κριτήριο είναι το service μετά την πώληση του εκάστοτε προϊόντος. 

Η εταιρία μας καθώς δραστηριοποιείται στο χώρο από τις 30/09/1991 αναλαμβάνει:

  • Το service αντλιών επιφανείας
  • Την επισκευή υποβρύχιων συγκροτημάτων
  • Την επισκευή κυκλοφορητών
  • Την επισκευή βιομηχανικών αντλητικών συγκροτημάτων
  • Συντηρήσεις πυροσβεστικών - Πιεστικών συγκροτημάτων

Οι τεχνικοί μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι και ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις του χώρου και πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουν υπεύθυνες και οικονομικές λύσεις για το τεχνικό πρόβλημα που σας απασχολεί.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες μας επαγγελματικό service και επιδιορθώσεις βλαβών στο χώρο του πελάτη εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Είμαστε πάντα κοντά στον πελάτη, με σκοπό τη μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής οποιουδήποτε προϊόντος ή συγκροτήματος που διαθέτουμε ή επισκευάζουμε.

Αν δεν είναι εφικτή ή συμφέρουσα η επισκευή, σας προτείνουμε και σας προμηθεύουμε ένα ανάλογο καινούργιο μηχάνημα ή σύστημα άντλησης στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η εταιρεία μας είναι εξουσιοδοτημένο κέντρο τεχνικής υποστήριξης (Service Center) της εταιρεία Grundfos Ελλάς ΑΕΒΕ, παρέχοντας πλήρες service των προϊόντων της.

Συμβουλεύουμε και ενημερώνουμε τον επαγγελματία και τον ιδιώτη για την επιλογή του κατάλληλου, εξοπλισμού.

Τα προϊόντα που διαθέτουμε, είναι εγγυημένης ποιότητας και καλύπτονται από ανταλλακτικά και service. Η επιχείρησή μας δίνει μεγάλη σημασία στο service και μετά την εγγύηση υποστηρίζοντας τα προϊόντα μας με επάρκεια ανταλλακτικών και κατάλληλα επιλεγμένο και εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό.